Accés a l'aplicació de Gestió
i Comunicació de l'Ins El palau

Usuari:
Contrasenya:


Inscripcions obertes al llarg de tot el curs!

Reforç, anglès, francès, alemany, coral, teatre, activitats esportives ...

La Comissió de Mediació va organitzar un taller el dia 22 de desembre i el resultat és un vídeo amb diversos conflictes, exemples de què es pot tractar a mediació.

L’alumnat de l’optativa de 2n “Temps de mediació” ha fet un tràiler per atraure més visites al vídeo (podeu veure-ho al facebook de mediació).Ja podeu accedir als qüestionaris de satisfacció de la comunitat educativa. Per correu electrònic us arrivarà el codi dàccés. 

Codi d'accés:

 Activitat extraescolar d'alemany. 

Activitat dirigida a l'alumnat d'ESO que vulgui iniciar l'aprenentatge de l'alemany. El proper curs s'obrirà un nou grup de nivell 0. L'alumnat que cursa l'activitat extraescolar d'Alemany te prioritat en la participació a l'intercanvi a Wunstorf (Alemanya). Reserveu una plaça per al vostre fill.En aquests primers dies del mes d'octubre es possen en marxa les activitats extraescolars associades al Projecte Esportiu del centre.

Futbol, amb la participació al Campionat del Jocs Escolars. Comença la setmana del 1 al 5 d'octubre.

Bàsquet i atletisme, comencen la setmana del 8 d'octubre

Funky, pendent de confirmació.Activitats Extraescolars
Preparació per al FIRST

Grup d'Extraescolars destinat a la preparació de l'exàmen de certificació d'anglès: FIRST Certificate. Inscripcions obertes. Demani informació a l'Institut, secció Activitats Extraescolars.Els nostres alumnes de les activitats extraescolars d'alemany i d'anglès, van participar a l'intercanvi amb Wunstorf (Alemanya). 

Podeu accedir a algunes fotografies de l'estada del nostre alumnat a Alemanya:

També podeu accedir al reportatge de Sant Andreu TV de l'acte que es va fer a l'ajuntament de la nostra localitat quan es va completar l'intercanvi:Projecte Comenius 2013-2015

La setmana del 17 al 21 de febrer l’Institut El Palau va ser seu de la segona trobada... 

Link video (SAB TV)